I løpet av det siste året har design- og kommunikasjonsbyrået Design Container utarbeidet ny merkevareplattform for Energi Norge, som representerer fornybarnæringen i Norge.

Se video nederst i saken. 

Med en fornyet visjon og merkevareløfte, nytt verdigrunnlag og en tydelig retning på kommunikasjonen, mener Design Container-leder Linn-Cecilie Linnemann at Energi Norge nå er godt rustet for fremtiden.

- Å arbeide med en så viktig samfunnsaktør som Energi Norge er utrolig givende. Vi håper arbeidet vårt vil bidra til å befeste posisjonen deres og å komme enda nærmere deres visjon om at Norge skal bli verdens første fullelektriske samfunn, sier Linnemann i en melding. 

- Synlig, uredd og nytenkende
Energi Norge er en landsomfattende interesse- og arbeidsgiverorganisasjon, som representerer over 300 selskaper som produserer, transporterer og leverer fornybar energi i Norge. Selskapene de representerer står for nesten all kraftproduksjonen i Norge. 

- Den nye identiteten representerer verdiene som ble utarbeidet i prosessen; synlig, uredd og nytenkende, og det føler vi også at hele organisasjonen både er og ha vært gjennom hele prosessen. Mange modige valg har blitt tatt, og vi er veldig glade for å se resultatet som nå er lansert, sier Linnemann. 

Energi Norge sikret seg nylig også Trigger som sitt nye kommunikasjonsbyrå.

Les også: Energi Norge blir kunde hos Trigger: - Folka er like fine som ambisjonen

- Må bli mer synlige
Kampanje har nylig skrevet om at Energi Norge også er blitt kunde hos Trigger. 

- Vi er opptatt av at selskapene skal kunne vokse og utvikle seg i årene som kommer – til beste for både samfunnet, næringen og klimaet. Da må vi også bli mer synlige, sier administrerende direktør Knut Kroepelien i Energi Norge. 

Med det de kaller et tydeligere og mer moderne uttrykk, sier Kroepelien at Energi Norge ønsker å understreke at de representerer en fremtidsrettet og grønn næring, tett på kundene. Samtidig lanserer de slagordet «Hele Norge på strøm».

- Slagordet forteller både hva hovedtyngden av medlemmene våre jobber med, og at elektrifisering er det viktigste klimatiltaket i dette tiåret, sier Kroepelien.

Les også: Gründet nytt kommunikasjonsbyrå under koronakrisen