Oslo-baserte Imbera blir nå en del av digitalbyrået Increo. Målet er at de nå skal kunne hevde seg i kampen om prestisjeprosjektene.

- En helt perfekt match for oss, både faglig og strategisk, sier Hallgrim Bjørvik, arbeidende styreleder og gründer i Increo.

Increo har økt omsetningen med nærmere 38 prosent på to år. Selskapet omsatte for 25,4 millioner kroner i 2019 og leverte et resultat på 1,4 millioner før skatt. 

Med Imbera på laget teller det Increo nå 34 medarbeidere, fordelt på to kontorer​. ​Bjørvik forteller om god kjemi fra første møte tilbake i 2019.

- Vi hadde opprinnelig syv navn på blokka, men la de andre i skuffen etter å ha sett nærmere på Imbera. Det var rett og slett en for bra match, sier han.

Imbera ble etablert i 2007 og omsatte for 8,1 millioner kroner i 2019. Daglig leder Sebastian Krohn sier de gleder seg til å bli en del av et større miljø, og spesielt et som ligner deres eget.

- Dette var et naturlig neste steg. Increo tenker og arbeider som oss. Det er ingen snarveier, men langsiktige, skreddersydde og skalerbare løsninger, sier Krohn som skal lede Increos Oslo-kontor fra splitter nye lokaler.

- Målet er å kun jobbe med det vi synes er mest interessant og spennende. Vi har vist for oss selv og kundene at vi leverer også i omfattende prosjekter. Med musklene vi får etter denne sammenslåingen, skal vi virkelig være med på leken. Dette markerer for oss et opprykk til øverste divisjon, sier Bjørvik.

Increo har kontorer i Oslo og Trondheim.