Studentsamskipnaden i Oslo og Akershus, som hjelper 70.000 studenter hvert år, har hatt byråkonkurranse og valgt Making Waves som ny strategisk digitalpartner. Dermed ligger alt til rette for en digital semesterstart selv for byrået som er en del av The North Alliance-gruppen.

- Vi ønsket å samle digital strategi, teknisk utvikling, forvaltning og brukeropplevelse hos èn strategisk partner. I den byråkonkurransen vi gjennomførte var Making Waves best. Etter noen måneders samarbeid har vi fått bekreftet at dette var et klokt valg, sier Torkel Lappegard, direktør IKT og Forretningsutvikling hos SiO.

Kundedirektør Erik Jansson i Making Waves sier det «er spennende med SiO og deres medlemmer».

- Det finnes knapt en mer utfordrende målgruppe. Studenter er unge, krevende brukere med høye forventninger til digitale tjenester. De er digitalt supermodne og tar raskt i bruk ny teknologi og plattformer, sier Jansson.