Høien ble startet i 2019 av Hanne Sundsli, Gigja Gunnarsdottir og Kjersti Benjaminsen, som alle har vært innom Design House i løpet av karrieren. Nå har de ansatt Linda Hansen som senior designer og partner i Høien. Hun kommer senest fra Design House og har tidligere jobbet ti år i Strømme Throndsen Design.

- Lindas oppstartstidspunkt kunne ikke vært bedre. Eller, hennes oppstartstidspunkt ville faktisk alltid vært perfekt; Linda er en drømmedesigner. Hun er faglig sterk, strategisk og ikke minst en skikkelig, skikkelig fin person, sier byråleder i Høien, Hanne Sundsli.

Hun forteller at de opplever stor etterspørsel også under koronakrisen.

- Vi har alle jobbet tett med Linda tidligere i Design House og vet akkurat hvor fantastisk hun er. Med et høyt trykk fra både eksisterende og nye kunder var det en drøm å få inn Linda nå. Hun plantet et tre i forhagen, lagde seg en kaffe og satt seg ned og begynte å designe, sier Sundsli.

Høien holder til på St. Hanshaugen i Oslo og spesialiserer seg på identitet- og pakningsdesign. På kundelisten har de blant annet Orkla, Gilde, Prior, Krónan, Feddie Distillery, Cermaq og Gutta på Haugen.

- Det å komme til Høien føltes som å komme hjem. Da Gigja, Kjersti og Hanne startet Høien i høst, tenkte jeg at dette er gjengen jeg vil være med. De utgjør et av Norges sterkeste designteam, men har samtidig en avslappet og raus tilnærming til både seg selv, kunder og oppgaver. Det å få være med å bygge Høien videre føles 100 prosent rett, sier Linda Hansen.