Under et improvisert liveshow kringkastet på Youutube gikk Anti til topps i den internasjonale designkonkurransen «European Design Awards 2020» (EDA).  Byråer fra 35 europeiske land deltok i konkurransen som er et årlig prisshow som hedrer de beste designjobbene i Europa.

- Vi vet hvor mange flinke folk som jobber med design til daglig i Europa. Derfor er vi ydmyke når vi nå blir kåret til årets byrå i EDA, sier Kenneth Pedersen til Kampanje.

Han sier anerkjennelsen som ble tildelt byrået på slutten av forrige uke «for stor».

- Anti har kontorer i Oslo, Bergen, Hamar og Trondheim og vi er spesielt stolte av at alle kontorer har bidratt til denne utmerkelsen. Og nettopp det er Anti sin styrke. Vi er gode på å samarbeid på tvers av våre fagområder, sier han.

Anti leverer tjenester innenfor både reklame, TV-produksjon og design og står bak egenutviklede produkter som Anti Denim, live- og dokumentarkonseptet nstrumental og sykkelmerket Fara Cycling.

- Vårt første prosjekt var Anti Denim. Vi fikk fans i alle verdens hjørner og klarte å få mye kunnskap rundt utvikling og produksjon og ikke minst distribusjon.

- Noen designjobber du vil trekke frem fra årets konkurranse?

- Vi fikk en rekke priser under European Design Awards i år og med to gull, to sølv og tre bronse ble vi også Agency of the Year. Jeg synes det er spesielt gøy at alle Anti-kontorene har bidratt til at vi vinner denne utmerkelsen. Det beviser at vi faktisk får til et godt samarbeide på tvers av våre fagområder, ikke minst viser det at vi har meget gode samarbeid med våre kunder - det synes jeg er veldig gøy, sier han.

Gullene kom i klassen for årsrapport og selskapslogo for henholdsvis Norges musikkhøgskole og møbelselskapet Krafted.

- Denne prisen deler vi også med våre kunder som vi utvikler fantastiske produkter og tjenester sammen med. En stor takk for tilliten de viser Anti, sier Pedersen.