Kanadiske Camille M. Sauve starter opp som designer i Bleed. Hun er opprinnelig fra Montreal i Canada, men har siden 2015 primært arbeidet i New York. Hun har jobbet med noen av Nord-Amerikas mest anerkjente byråer og kunder, de siste tre årene for designbyrået Collins.

- Jeg er opptatt av design som har en klar tanke bak, og som bidrar til å nå strategiske mål. Bleed står ut i Norge som det sterkeste og mest allsidige fagmiljøet innen identitetsdrevet design. Derfor var det et åpenbart førstevalg nå når kjærligheten brakte meg til Norge, sier Sauve. 

Sauve er spesialisert innen identitetsdesign og digitalt design. Foruten nevnte Collins, har hun erfaring fra verdenskjente byråer som Sid Lee og Pentagram. Hun har jobbet med kunder som American Ballet Theatre, Microsoft, vitaminwater og Target. Fra 2013 til 2016 var hun sjefdesigner hos det nordamerikanske motemerket Frank + Oak. 

- Bleed jobber med å skape helhetlige kundeopplevelser, men har vårt faglige utgangspunkt i identitetsdrevet design. Camille er et spennende tilskudd til vårt allerede sterke lag av norske og internasjonale designere, sier daglig leder i Bleed, Christoffer Nøkleby.