Design Container skriver i en pressemelding at de ønsker Gabrielle Stensrud, Sofia Campos og Malin Skeie velkommen til teamet. Førstnevnte har tidligere jobbet i byrået. 

- En av styrkene våre er vårt mangfoldige team og spesifikke bransjeforståelse. Mange av våre kunder er i B2B-segmentet innenfor industri, teknologi og finans. Jeg personlig syntes det er utrolig gøy at tidligere ansatte kommer tilbake til oss, så som Gabrielle gjør nå, og er også veldig fornøyd med ansettelsen av både Malin og Sofia. Vi gleder oss til å arbeide med alle tre utover i 2020, sier byråleder Linn-Cecilie Linnemann.

- Jeg vendte tilbake på grunn av det gode arbeidsmiljøet og de fine menneskene. I tillegg har de et høyt faglig nivå som bare har utviklet seg de siste årene. Jeg gleder meg til å være en del av teamet her igjen, sier Stensrud.

Campos har arbeidet i en start-up og utdannet seg innen psykologi og UI/UX, før hun søkte seg til Design Container.

- Hos Design Container har jeg gode muligheter til å utvikle mine ferdigheter, samtidig som jeg får jobbet med et sterkt faglig team. Jeg brenner virkelig for den gode kundeopplevelsen, sier hun.

Skeie, som har blitt prosjektleder, har fem års erfaring fra maritim bransje. 

- Med en master i strategisk markedsføring, ønsker jeg å være i ett miljø hvor jeg får brukt disse kunnskapene daglig og kan hjelpe våre kunder å styrke sine merkevarer, avslutter Skeie.