Jørgen T. Helland begynner i Los & Co som seniorrådgiver. Han kommer fra stillingen som strategidirektør i Scandinavian Design Group (SDG). Helland vil bistå Los & Co sine kunder med oppdrag innen merkevarestrategi, innsiktsarbeid og konseptutvikling.

- Jeg begynner i Los & Co for å jobbe med noen av landets største og mest interessante merkevarer. Det er et variert miljø med skikkelig flinke folk som jeg håper å lære mye av. Byrået har flere redskaper i verktøykassa, noe som er ekstra spennende når jeg har jobbet såpass mye med utgangspunkt i designtilnærmingen til merkevarefaget, sier Jørgen T. Helland i en melding.

Dermed forlater Jørgen Helland designbransjen hvor han har rukket å være innom både Halogen, Brandlab og nå sist SDG.  

- Hvorfor slutter du i SDG?

- Både kundene og kollegaene er noe jeg naturligvis vil savne med SDG. Men når jeg går videre så er det fordi jeg har jobbet veldig lenge i designbransjen og ønsker å lære mer fra andre fagdisipliner. Det er ikke heldig for fagfolk å stå stille og nå var tiden for å jobbe med andre typer ressurser og litt andre problemstillinger, sier Helland til Kampanje.

Daglig leder i Los & Co, Bård Skjørtorp, er glad for å styrke mannskapet med en profil med kompetanse og bakgrunn som passer godt med Los & Co sin utvikling og kundeportefølje.

- Vi får stadig flere kunder som kommer til oss med vekstambisjoner og som liker Los & Co sin tilnærming til strategiske utfordringer. Det er derfor en stor styrke og glede for oss å få Jørgen med på laget. Han har en bredde og dybde i sin kompetanse som vil passe godt inn i vår måte å jobbe på, sier Skjørtorp.

- Blir han å jobbe i Los & Co eller blir han å jobbe tettere med designfolkene i Neue Design?

- Jørgen Helland er ansatt i Los & Co. De to byråene samarbeider tett og godt, men det blir ikke annerledes for Jørgen enn for andre ansatte, sier Skjørtorp.

- Er dette en satsing med tanke på å styrke seg ytterligere innenfor digital design?

- Los & Co vokser innen strategisk rådgivning. Ansettelsen av Jørgen er først og fremst en ytterligere styrking av kapasitet og kompetanse innen merkevarebygging, sier Bård Skjørtorp.