Solveig Drøpping Sæther blir ny byråleder i Elle Melle. Hun kommer fra stillingen som kommunikasjonssjef i det børsnoterte energiselskapet Hexagon. 

- Jeg er utrolig glad for muligheten til å lede Elle Melle inn i en spennende tid, og få jobbe med dyktige og dedikerte kollegaer som alltid setter kunden først, sier Solveig Drøpping Sæther.

Gründer i byrået Yvonne Aarset sier hun er «sikker på at Drøpping Sæther blir en viktig rådgiver for både kunder og ansatte.»

- Hun har en spennende næringslivsbakgrunn med lang internasjonal erfaring – og en solid kompetanse innen strategisk merkevarebygging, forteller gründer i Elle Melle, Yvonne Aarset.

Før Drøpping Sæther gikk til Hexagon var hun ansvarlig for markedsføring og kommunikasjon i Wilh. Wilhelmsen i ni år. Den sterke markedsstrategiske bakgrunnen sammen med gode lederegenskaper gjorde at hun utmerket seg.

- Strategisk merkevarebygging og kommunikasjon er bærebjelker i min karriere. Min oppgave blir å bygge videre på det sterke fundamentet i Elle Melle, og samtidig øke kompetansen innen strategisk merkevarebygging og ny teknologi – som gjør byråets tjenestetilbud enda mer fremtidsrettet, sier Drøpping Sæther.

Sæther er på plass som byråleder fra 1. januar 2020.