Anti gjør en solid prisfangst under Creative Week i New York, som går av stabelen mellom 6. og 10. mai. Der henter de hjem seks priser i ADC Awards og fem priser i The One Show. Hvor gjeve prisene er, blir først kjent i løpet av festivalen.

- Det blir utrolig spennende og se hvilke valører det blir når det hele avsløres under Creative Week, sier Kjetil Wold, gründer og kreativ direktør i Anti, som mener det kan være snakk om norsk rekord i disse to konkurransene for Antis del.

I ADC Awards er Anti representert Optiker K med pris i tre kategorier, Deichman, Imprint og Nedre Foss med pris i hver sin respektive kategori. Også i The One Show er Anti representert med Optiker K, Deichman og Nedre Foss.

I år har Anti også hatt et medlem i juryen. Endre Berentzen har juryert i The One Show for andre gang. Han forteller at han naturlig nok verken kunne anerkjenne, prate om eller stemme på jobbene til Anti.

Som en slags bonus er også to av Antis praktikanter, Per Berge Moe og Sollin Sæle, finalister med en jobb for New York Times i Young Ones, som er studentkonkurransen til One Show.

Men Anti er ikke alene om å hente hjem priser. Også Bekk har sikret seg tre priser i ADC Awards, som er verdens eldste kontinuerlig arrangerte kreative konkurranse. Bekk er representert med Pushwagnerizer – en interaktiv installasjon for European Design Awards 2019 – i tre kategorier.

Sollin Sæle