Designbyrået Scandinavian Design Group (SDG) sier i en melding at de «stryrker kompetansen på strategisk rådgivning og kundeledelse med tverrfaglige ressurser» og at de nå ansetter Nicolas Achard som ny kundedirektør.

Les også: Supertanker nærmer seg 20 mill. – henter Achard fra Red

- Designfaget har økt i kompleksitet og spiller en sentral rolle i vellykket implementering av forretnings- og merkevarestrategi. Vi har derfor sterk tro på å rekruttere erfarne mennesker med ulike akademisk og kulturell bakgrunn. Det er nødvendig for å forstå ulike og sammensatte kundeutfordringer langs hele kundereisen, sier administrerende direktør i SDG, Anne Marie Brady.

Achard har lang erfaring innen markedsføring, kommunikasjon og ledelse i fra både Norge og Frankrike. I Norge har han blant annet vært mediesjef i OMD, vært kreativ planlegger og fungert som administrerende direktør i mediebyrået Red Media Consulting, hatt flere roller i Mindshare og strategisk rådgiver i Supertanker.

- Jeg er imponert over det store mangfoldet blant ansatte, den faglige integriteten og ikke minst lidenskapen som folk legger inn i hvert prosjekt. Jeg er derfor veldig glad for å få muligheten til å jobbe i et miljø som evne å utvikle engasjerende og strategisk forankrede designløsninger som kombinerer forretningsfokus med kraften av emosjonelle opplevelser, sier Nicolas Achard.

Achard forlater dermed strategibyrået Supertanker etter bare  halvannet år. Han sier følgende om hvorfor han sluttet i byrået. 

- Da muligheten til å jobbe for SDG kom, tok det ikke lang tid for meg å ta en beslutning. Jeg har alltid oppfattet SDG som et av de mest interessante designbyråene i Norden, noe jeg har fått bekreftet etter kun tre uker som ansatt i selskapet, sier han.