Designere Kristine Joramo og Filip Gran og Martin Fjogstad starter opp i teknologi- og designbyrået Design Container denne høsten. De to sistnevnte mer eller mindre rett fra skolebenken.

- Vi er veldige fornøyde med å ha fått signert dette trekløveret. Alle er godt i gang, og jeg ser at de har kompetanser og kvaliteter som vil styrke teamet vårt totalt, sier byråleder Linn-Cecilie Linnemann.  

Kristine Joramo kommer fra Bergans som designer hos kles- og utstyrsprodusenten. 

- Jeg søkte meg til Design Container fordi jeg hadde et sterkt ønske om å kunne få jobbe med digitale flater, branding, strategi og en variert kundebase. Dette er områder hvor Design Container allerede har sterk kompetanse, og jeg gleder meg til å bli en del av dette kunnskapsrike teamet.

Filip Gran, som altså er hentet rett fra Høyskolen Kristiania, sier det som driver han som designer «er muligheten til å gjøre noe nytt, gjøre noe annerledes.»

- Muligheten til å forme både det strategiske og visuelle hos fremtidige kunder og prosjekter synes jeg er utrolig spennende, og jeg er veldig takknemlig for at jeg får være med på, sier han.

Martin Fjogstad sier han så etter et en arbeidsplass hvor han kunne være med på «å lede kreative prosjekter fra A-Å».

- I sommer ble jeg ferdig på Emergence School of Leadership som prosess-og prosjektleder, og steget videre til Design Container kunne derfor ikke passet bedre. Her får jeg bruke det jeg har lært på skolen og samtidig videreutvikle meg som prosjektleder i et kompetent miljø med personer som har lang erfaring I bransjen. Jeg har bare vært her én måned til nå og allerede lært masse, sier han.