Kommunikasjonsbyrået Dinamo styrker seg på design når de nå ansetter tre nye designere og en prosjektleder. Utvidelsen av design-avdelingen skyldes flere store oppdrag og oppgaver, blant annet fra Vinmonopolet, Norsk Tipping og Statkraft.

- Vi er kjempefornøyde med å endelig få denne gjengen på plass, de komplimenterer og fornyer oss – og er allerede i gang med flere prosjekter, sier kreativ leder i Dinamo Design, Simen Grankel

Maria Skajaa Sandegren er hentet inn fra Metric Design og er ansatt som ny prosjektleder i Dinamo. Sandegren har bred erfaring med visuell identitet, profil, pakningsdesign og webdesign, og har jobbet med kunder som Maarud og Bakehuset. Hun har tidligere jobbet i ulike roller i Dagens Næringsliv og SBS Radio.

I Dinamo får jeg mulighet til å bruke min erfaring innen prosjektledelse, både fra store og små oppdrag, visuelle identiteter til pakningsdesign og web-design. Jeg søkte meg til Dinamo fordi jeg har et sterkt ønske om å få være en del av et kommunikasjonshus som tilbyr en bredere kompetanse enn kun grafisk design. Jeg gleder meg til å kunne tilby nye og nåværende kunder mer helhetlig kommunikasjonsløsninger, sier Sandegren til Kampanje.

Blant de nye designerne finner vi Svein Erik Farstad, som kommer fra stillingen grafisk designer og front-end utvikler i byrået Making Waves. Der har han jobbet med kundene Det Norske Teatret, Orkla, NFF, Fresh Fitness og Ruter.

- Jeg valgte Dinamo fordi jeg ønsket meg større utfordringer, mer varierte oppgaver og høyere tempo. Jeg hadde dessuten lyst til å jobbe mer dedikert med identitetsarbeid i et faglig sterkt miljø, sier Farstad til Kampanje.

Veronica Holand kommer også inn med byråerfaring, og har nå sist jobbet i designbyrået Tank og Scandinavian Design Group. Der har hun hatt kunder som Norsk Tipping, U-dir, VID, KLP og Cappelen Damm. Holand har en bachelor i grafisk design og en bachelor i Art Direction fra Westerdals.

Tidligere Sopra Steria-designer Nicholas Kulseth er den tredje og siste designeren som er hentet inn til Dinamo. Kulseth har tidligere jobbet med store digitale løsninger, visuelle identiteter og mobilapper for Møllergruppen og SpareBank1. Kulseth har også en bachelor i grafisk design fra Westerdals.

I tillegg til Vinmonopolet, Norsk Tipping og Statkraft vil de nyansatte få bryne seg på kunder som Høgskolen i Innlandet, Asker kommune, MFO, Hatting og Feide.

Dinamo Design består nå av 17 ansatte. 

- Alle fire har solid erfaring fra sterke designmiljøer. Med disse fire, og de 13 andre som også tilhører designgjengen i Schweigaards gate, er vi veldig bra rigget for alt vi skal gjøre sammen med kundene våre fremover, sier kreativ leder i Dinamo Design, Simen Grankel.