Jørgen Blindheim forlater Netlife Design til fordel for ny jobb i det nystartede designbyrået Behalf. Sammen med gründerne Joakim Bording og Gustav Jönsson går han inn på eiersiden. 

- Jørgen er en drivende dyktig designer, som dessuten forstår seg på teknologi, og som har et kompromissløst fokus på å lage løsninger som funker for brukerne. Vi er i ferd med å bygge opp et nytt, sterkt fagmiljø som lager digitale løsninger som både funker for brukerne og gir penger i kassa for kundene. For å få til det, jobber vi tettere med kundene våre enn de fleste byråer gjør, sier Jönsson i en pressemelding.

Blindheim har vunnet flere designpriser for sitt arbeid med blant annet Norwegian, Sonans, Arbeiderpartiet og Klassekampen.

- I Netlife lærte jeg at vi alltid skal ha blikket rettet mot brukerne av løsningene vi lager, og kutte ut oppblåst selvskryt og informasjon som brukerne hverken etterspør eller trenger. Jeg kaller det eksformasjon, som betyr all informasjonen vi kvitter oss med for å gjøre løsningene så enkle og tydelige som mulig, sier Blindheim.

Gustav Jönsson, som i likhet med Blindheim og medgründer Joakim Bording har bakgrunn fra Netlife Design, mener Behalf har en viktig rolle å spille i konkurranse med større og mer etablerte aktører.

- Vi har med oss det beste vi har lært i det som kanskje er Norges aller sterkeste fagmiljø innenfor digitaldesign. Samtidig har vi nå fordelen av å være små og smidige, og denne kombinasjonen har gitt oss muligheten til å jobbe med morgendagens sterke merkevarer; innovative miljøer som utfordrer og endrer sine respektive, etablerte bransjer, forteller Jönsson.