Kari Blix Johansen, tidligere rådgiver i Scandinavian Design Group (SDG), begynner som daglig leder og rådgiver i designbyrået Minsk. Dermed teller det byrået nå fire ansatte.

- Jeg har fulgt med på reisen til Minsk siden de startet i 2012 og synes det er spennende å få muligheten til å jobbe tettere i et mindre byrå hvor påvirkningen er større i alle prosesser. Jeg har veldig troen på den trenden vi ser i miljøet vårt nå, hvor mindre byråer er fleksible nok til å ta på seg store prosjekter. Og i Minsk har vi set-upen til å få det til å fungere, sier Johansen.

Rådgiver og partner Marte Espevik i Minsk forteller at de med en, er strategisk tilnærming til design og merkevarebygging skal de ta byrået til det neste nivået. 

- Det jeg gleder meg aller mest til er å kunne ta på oss større og tyngre prosjekter nå som vi har kapret Kari, sier Espevik.

Minsk hadde en omsetning på 4,5 millioner i 2017 (+87 prosent). Byråinntekten økte med 45 prosent til 2,9 millioner kroner. Resultat før skatt ble på 142.000 kroner.

- Vi har begynt å ta på oss større prosjekter enn vi gjorde før og fått flere faste kunder. Vi har gått litt inn og ut av mammapermisjoner også, men i fjor var vi tre stykker på jobb hele året, forklarer Espevik.