Det var Anti som fikk designoppdraget da Petter Stordalen samlet alle selskapene sine under paraplyen Strawberry. Lite visste rådgiver og gründer i Anti, Kjetil Wold, at det ikke bare var en firmalogo de lagde. Nå har nemlig Stordalen tatt merkevareplattformen ett steg lengre enn de fleste andre næringslivslederne.

Etter tre timer hos tatovør Trine Grimm, pryder nå en nærmere 40 centimeter stor variant av Strawberry-logoen overkroppen til Stordalen, og det er Anti som har designet også denne varianten av logoen.

- Vi fulgte Petter fra han hadde bestemt seg for dette og dokumenterte selve prosessen på film og foto, sier Kjetil Wold.

- Etter å ha gått gjennom 1600 gründerideer og anbefalt alle dem om å gi alt, har jeg i dag gitt alt jeg kunne for den drømmen jeg hadde – jordbærfilosofien og jordbæret. Jeg bestemte meg for å tatovere min drøm på kroppen, for da har jeg den alltid med meg, uansett hvor jeg er i verden, forklarer Stordalen i videoen.

Se filmen her:


Kjetil Wold setter stor pris på Stordalens valg av tatovering og oppfordrer spesielt én av sine andre kunder om å gjøre noe lignende.

- Det er selvsagt stas at noen vil gå med logoen vi har laget for evig og alltid, for Petter tror jeg dette handler om som han sier, å gå «all in» i det du tror på og som gründer selv så kjenner man seg igjen i dette. og jeg tror det også kan motivere andre til å lykkes med sitt prosjekt på sin måte. Petter er Petter og Strawberry og de flinke folka i selskapet hans er en kunde vi setter stor pris på å jobbe sammen med. Utfordringen og stafettpinnen sendes herved videre til en annen av våre kunder, Rune Bjerke i DNB! Dedication Bank, sier Wold.

Les også: Anti med design-oppdrag for Stordalen

Jordbær:

Stordalen har valgt jordbær som navn og symbol på hans paraply-selskap. - Når jeg nå samler alt, var navnet Strawberry en selvfølge. For meg er det det ultimate symbolet på menneskene, ideene og selskapene som sammen utgjør mitt businessunivers, sier Stordalen.