Dinamo har fått i oppdrag å hjelpe familiebedriften Urmaker Bjerke til å posisjonere seg sterkere i markedet. Urmakermester Halvor Bjerke sier tiden var moden for endringer.

- Jeg synes vi er blitt vag i profil og holdning de siste årene. Nå er tiden inne for å ta grep, og se hvordan vi kan ta klokkevaren inn i de neste 15 årene. Vi har holdt på i 92 år og ønsker selvsagt å holde på tradisjoner. Men samtidig vil vi også være et fremoverlent firma med futt i, sier Bjerke.

Dinamo vant pitsjen i konkurranse med andre byråer. Nå har de altså fått oppdraget om å redesigne den visuelle identiteten til Urmaker Bjerke. Oppdraget innebærer utvikling av ny logo og visuell profil, digital strategi, web-shop, magasin og kommunikasjonsprogram.

- Å få mulighet til å posisjonere og designe en av Norges eldste og mest ærverdige merkevarer er utrolig inspirerende og motiverende, og vi er allerede godt i gang med prosessen, sier kundedirektør og prosjektansvarlig i Dinamo, Annie Myhre i meldingen.