Når Petter Stordalen samler alle selskapene sine under paraplyen Strawberry, og har han valgt Anti som samarbeidspartner på design.

- Identiteten er utviklet av det prisvinnende og anerkjente byrået Anti. I vårt første møte stod jeg sammen med grunnlegger Kjetil Wold og sang «Jordbærvisa» av Prøysen for full hals og siden da har energien i prosjektet vært på topp, sier Stordalen i en melding.

Kjetil Wold, som er rådgiver og gründer i Anti, sier at byrået er godt fornøyd med Strawberry-designet.

- Det har vært mange flinke folk med i prosessen for at dette er blitt som det er blitt og det har vært en fantastisk energi når vi har jobbet med dette. Selve løsningen er vi også veldig fornøyd med, bæret og utformingen av dette har fått en funksjonell rolle med tanke på og få vist frem utgangspunktet, nettverkene, ideene og selskapene som på hver sin måte er med på og bygge Strawberry, sier Wold.

Ny profil:

Anti har utviklet den nye grafiske profilen til Stordalens selskap Strawberry.

Jordbær:

Stordalen har valgt jordbær som navn og symbol på hans paraply-selskap. - Når jeg nå samler alt, var navnet Strawberry en selvfølge. For meg er det det ultimate symbolet på menneskene, ideene og selskapene som sammen utgjør mitt businessunivers, sier Stordalen.