Byråinntekten i Design Container økte med i underkant av 21 prosent fra 8,7 millioner kroner i 2014 til 10,5 millioner kroner i fjor. Omsetningen økte med 43 prosent fra 10,4 millioner kroner i 2014 til 15,6 millioner kroner i 2015.

- Vi hadde et fantastisk år i 2015, med en omsetning som rundet 15 millioner kroner samlet. Veksten har kommet fra flere større digitale prosjekter primært, samt en satsning på mer strategisk kompetanse innen både kommunikasjonsstrategier og måloppnåelse på web, sier byråleder Linn-Cecilie Linnemann.

Design Container er et  digitalt designbyrå som er ti år i år og sysselsetter totalt 12 personer. Byråleder Linn-Cecilie Linnemann svarer slik når hun blir spurt hvem som er byråets største kunder.

- Mye av det vi arbeider med er prosjektbasert. Våre viktigste leveranser er digitale løsninger og profilprogrammer. Da blir det naturlig at mye er intensivt arbeid i perioder. Altså er man gjerne en stor kunde i én periode, og kanskje en mindre kunde i andre perioder. Vi er ikke avhengig av én bestemt kunde, sier hun til Kampanje.

I 2015 jobbet Design Container blant annet med re-branding av ABG Sundal Collier og av Øyo. I tillegg var Marine Harvest en stor kunde, i tillegg til Utdanningsforbundet og Miljøagentene.

- I tillegg arbeider vi hvert år med mange nye oppstarter, gründere og mindre bedrifter. På den ikke-kommersielle siden er vi også aktiv bidragsyter til Ungt Entreprenørskap, She Conference og har et aktivt samarbeid med flere utdanningsinstitusjoner. Dette vi fortsetter med også i 201, sier hun.

Blant oppdragene Design Container har gjennomført i år, trekker Linnemann frem en jobb for Cultura bank.

- I år har vi blant annet lansert nye strategi og webløsning for cultura bank, noe som resulterte i at henvendelsen fra nye kunder femganget seg, sier hun fornøyd.

- Fornøyd med utviklingen
I fjor gikk Artisti-gruppen inn og kjøpte størstedelen av designbyrået Design Container.  På eiersiden er Artisti en klar majoritetseier med 70 prosent av aksjene. Linn-Cecilie Linnemann og hennes mann Michael Linnemann eier 25 prosent gjennom sitt selskap Linnemann Holdning, og de to ansatte Tommy Vittika og Bjørn Korterud eier hver sin minoritetspost.

Les også: Design Container får ny eier

- Vi er veldig fornøyd med utviklingen i selskapet, og at veksten har kommet innenfor nye digitale prosjekter. Selskapet har en dyktig ledelse og medarbeidere med høy faglig kompetansen, de er i tillegg svært dedikerte og fokuserte. Det gir gjerne høy måloppnåelse og gode resultater, sier direktør og eier av Artisti-gruppen Øyvind Rønningen.   

Her er alle tall for Design Container i 2015. Alle tall i millioner kroner.

Design Container 2015 2014 Endring i %
Omsetning 15,6 10,9 + 43
Driftsresultat 1,9 0,9 + 111
Resultat før skatt 2,6 1,2 + 117