Etter å ha blitt innlemmet i Discovery-familien, har Eurosport hatt et innholdsrikt år, blant annet med med anskaffelse av rettighetene til fire OL.

Nå skal satsingen med Discovery også gjenspeiles med ny merkevareidentitet som skal ta Eurosport og Eurosport Norge et visuelt steg videre, heter det i en pressemelding.

Her er en av de nye logoene:

– Eurosport har en tydelig posisjon som leverandør av direktesendt sport. Nå har kanalen fått tilført veksthormoner og en ny giv under Discovery-paraplyen. Vi gleder oss ikke bare til å vise fram det nye utseende til kanalen, men også til å presentere innholdet vårt i tiden fremover, sier sportssjef i Eurosport Norge og Discovery Networks, Jan-Erik Aalbu.

I denne videoen presenteres noen av endringene:

 

Endringen i merkevareidentiteten innebærer at sport skal kommuniseres på en ny måte: Fokus i kommunikasjonen flyttes til seerens perspektiv og til alle følelsene sport vekker i oss, gode som vonde, melder Eurosport.

- Det moderne TV-publikummet har høye krav til den helhetlige opplevelsen av sportssendinger, og hele historiefortellingen og den visuelle kommunikasjonen spiller en stor rolle