Frank er valgt som ny byråforbindelse for Devold, og første oppgave blir å gå i gang med en større rebranding av merket.

- Vi ser at utendørs-trenden er voksende, også ute i Europa. Så i tillegg til å befeste vår rolle i hjemmemarkedene ønsker vi å styrke vår posisjon i Europa og ta en større andel av den veksten som skjer der. Vi har vært i en prosess med flere vel kvalifiserte byråer i denne runden, før valget tilslutt falt på Frank, sier markedsdirektør Janne Strømmen i Devold til Kampanje.

Devold er en norsk produsent av sportstøy og har eksistert siden 1853. Den forrige kommunikasjonsplattformen ble utarbeidet i 2004, så 11 år senere skal altså denne revideres.

- Vi er selvsagt stolte og veldig glade for å få muligheten av å jobbe med en merkevare som Devold. Vi er allerede i gang med arbeidet på det strategiske rammeverket og ser frem til å bidra med verdiskapning og å styrke merkevaren ytterligere, sier kreativ leder i Frank, Lee Cartmell, som for øverig også var med på den forrige rebrandingen til Devold i 2004.