Anti og designbyrået Non-Format inngår nytt partnerskap. Non-Format har kontorer i USA og Norge, og består av norske Kjell Ekhorn og britiske Jon Forss. De har jobbet med kunder som Nike, Adobe, Rick Owens, Coca Cola, IBM og The New York Times. 

- Etter at vi jobbet sammen på Odd Magnus Williamsons bokprosjekt Mordknull, som nylig vant en nominasjon fra Tokyo Type Directors Club, fant vi fort ut at vi har samme tilnærming til faget, håndtverket og hvordan vi jobber med historiefortelling. Nå er vi ett selskap og vi har allerede flere spennende kundeoppdrag på vei ut, sier Kjetil Wold, kreativ direktør i Anti.

Les også: Anti med ny Opera-logo

Non-Format blir dermed en del av Anti, men beholder merkenavnet sitt.

- Med samarbeidet får vi et mini-kontor i USA og muligheten til å jobbe tettere med flere internasjonale kunder. Spisskompetansen til Non-Format er identitetsutvikling og typografi. Når vi slår oss sammen kan vi levere merkevarestrategi og -kommunikasjon til den kundebasen Non-Format sitter på og vi kan tilby deres kompetanse til våre kunder. Et spennende krysningspunkt for fortsatt vekst i Anti, sier Wold.

- Vi har hele tiden hatt ambisjoner om å jobbe mer med internasjonale merkevarer og har lenge vurdert kontorer i utlandet. Med Non-Format får vi ikke bare økt vår seniordesignkompetanse og vårt internasjonale nettverk, men vi får også en viktig base i USA. Vi gleder oss veldig til å se hvordan vi kan få våre kunders prosjekter til å svinge med disse nye medlemmene i bandet vårt, sier Kenneth Pedersen, administrerende direktør i Anti

Også Ekhorn er fornøyd med avtalen de har inngått.

- For å kunne ta Non-Format opp til neste nivå har vi lenge visst at vi måtte tilknytte oss både prosjektledere og den typen kreativ bredde man kun finner i de aller beste designfirmaene. Et sted vi virkelig følte kunne tilby dette nivået av støtte var Anti. De har ikke bare en utrolig solid og variert portefølje, men er alltid på utkikk etter nye kreative muligheter og har ambisjoner om alltid å være best, sier Kjell Ekhorn i Non-Format.