– Vi har utviklet en digital løsning som gjør det enkelt og effektivt å sette opp engasjerende rapporter med god historiefortelling, forklarer rådgiver i TRY Råd, Maiken Sørensen.

Formidlet riktig er årsrapporten, bærkraftsrapporten og alle andre rapporter som stadig kommer ut en anledning til å fortelle historiene om menneskene, tjenestene, produktene og selskapets bidrag til samfunnet. Dermed også en anledning til å bygge merkevare.

– Det krever ikke nødvendigvis en stor innsats for at rapporter skal kunne skape engasjement hos de riktige målgruppene, fortsetter Sørensen.

Utnytt rapporten som kommunikasjonskanal
Løsningen TRY og Netlife har utviklet gir mulighet til å fremstille innhold som nøkkeltall, fremtidsutsikter og økonomisk stilling på en tilgjengelig og levende måte. Her kan selskapets milepæler og suksesser deles på en måte som gjør årsrapporten mer fengende og hjelper leseren å forstå selskapet på en dypere måte.


Bildetekst: Løsningen som enkelt og effektivt skaper engasjerende rapporter.

Løsningen som enkelt og effektivt skaper engasjerende rapporter.

– Med et digitalt format kan vi bruke visuelle elementer som bilder, animasjon, illustrasjoner, infografikk og videoklipp til å støtte historiefortellingen i rapporteringen. Det gjør materien langt lettere å gå inn i, forklarer Randi Urke, designer i TRY Råd.

Sikrer effekt
Første kunde som fikk teste den nye løsningen var NRC Group, da deres bærekraftsrapport for 2022 skulle lages. Kommunikasjons- og bærekraftsjef I selskapet, Lene Engebretsen, har fått svært gode tilbakemeldinger både internt og eksternt:

– Vi er veldig stolte over bærekraftsrapporten, og det hele toppet seg med denne tilbakemeldingen fra byrået som bistår oss med ESG-innhold: The NRC Group report is by far and away one of the best designed reports I have ever seen. The online version of the report is unmatched anywhere.