De fleste av oss er klar over bærekraftsutfordringene vi står overfor. Det haster å gjøre noe, og vi vet at bedrifter og forbrukere spiller en sentral rolle i løsningene for å oppfylle FNs bærekraftmål. De siste årene har forbrukerne stilt stadig høyere krav til bedrifter og merkevarer om å integrere bærekraft mer i virksomheten, noe som stiller høyere krav til transparent kommunikasjon fra merkevarer, og forståelse for hvordan man oppfattes på bærekraft blir sentralt.

Meld deg på her

Studien Sustainable Brand Index™ tar sikte på å visualisere verdien av bærekraftig merkevarebygging og øke kunnskapen om bærekraft innen merkevarebygging og kommunikasjon. I dag er Sustainable Brand Index™ Europas største merkevarestudie med fokus på bærekraft, som hvert år siden 2011 har målt forbrukeres oppfatning om merkevarer innen bærekraft og kårer bærekraftsvinnere i Norge og en rekke andre land.

TRY Råd er samarbeidspartnere i Norge og har invitert SB Insight til å fortelle om deres studie av det norske markedet og hvordan bedrifter kan møte forbrukeres økt etterspørsel på bærekraft og transparens. SB Insight vil dele innsikt om hvordan det norske markedet blir oppfattet på bærekraft i dag og hvordan det har utviklet seg, men også hva slags muligheter som finnes. Studien er basert på research, ekspertanalyse, og intervjuer med nærmere 11.000 nordmenn.

Praktisk informasjon
torsdag 18. februar
09:00-10:00

Program:

  • Velkommen og introduksjon ved seniorrådgiver og partner i TRY Råd Kristian Skard
  • Sustainable Brand Index - "What's in it for you"
  • Hva kjennetegner det norske markedet, forbrukere og ulike bransjer innen bærekraft? Ved Erik Elvingsson Hedén
  • Avslutning og oppsummering ved Kristian Skard

 

Om Sustainable Brand Index™
Sustainable Brand Index™ er Europas største uavhengige merkevarestudie med fokus på bærekraft. Studien måler og analyserer hvordan bærekraft påvirker merkevarebygging, kommunikasjon og forretningsutvikling. Totalt er studien utført blant 60.000 forbrukere og analyserer over 1400 merkevarer fordelt på 34 bransjer og 8 land. Studien ble grunnlagt i 2011 i Sverige og lansert i Norge i 2013. Grunnleggerne av SBI er det privateide innsiktsbyrået SB Insight som operer i Norden, Nederland og Baltikum.