Som kjent er nåtiden kun et konsept, og en liten daglig milepæl som minner oss på hvor vi kommer fra og hvor vi skal. Fremtiden derimot, handler om å være i forkant, være de som tør å flytte grenser, de som river seg vekk fra fortiden og gamle suksesser – og faktisk skape innovasjoner som ingen trodde var mulig.

Allianse for innovasjon, merkevare og produktdesign

Og det er derfor Robert og Bård har innledet en allianse. Et samarbeid som virkelig skal ta tak i utvikling, innovasjon og bærekraft – nasjonalt og internasjonalt – og med beinhard fokus på merkevare og produktdesign – for både startups og etablerte selskaper.

Ved å sette et av Nordens fremste miljøer på innovasjon og produktdesign sammen med et ledende internasjonalt merkevare- og designselskap, skal alliansen skape grobunn for nye ideer, hjelpe etablerte virksomheter med innovasjon og produktutvikling, og faktisk sørge for at gode ideer blir til produkter – og ikke minst merkevarer – som vinner!

Eker Werks - Oslo's nye innovasjonshus

“Vårt ønske er at terskelen er lav for alle som skal utvikle sitt neste prosjekt eller sin neste startup. Eker Werks er her for alle som vil få til noe. Vi er her for de neste innovasjonene, de neste ideene og den neste revolusjonen”, sier Bård.

“Og ikke minst sette Norge og Oslo enda mer på kartet internasjonalt. Sammen sitter vi på et globalt nettverk av investorer og selskaper som er villige til å satse, i tillegg til all den kompetansen som sitter både i Oslo og i Fredrikstad”, legger Robert til.

Noen av prosjektene til både Eker og The Brand Project har allerede blitt til globale merkevarer. Noen har ikke blitt til noe som helst. Men om man ikke prøver, så vil man jo aldri vinne – det er de begge enige om.

The Brand Project og Oslo Venture Company har nå flyttet inn i Eker Werks lokalene – og begynner på reisen som skal bli plattformen for strategiske allianser, internasjonalt samarbeid, innovasjon, utvikling og læring.

Les mer:

ekergroup.com
thebrandproject.com
osloventurecompany.com

Ved spørsmål ta kontakt med:

Robert Leinders-Krog,
CEO The Brand Project, Styreleder Oslo Venture Company,
robert.leinders.krog@thebrandproject.com

Bård Eker,
CEO Eker Gruppen,
bard@eker.no