I årets Performance Award hentet Starcom og søsterbyrået New Work hjem hele fire medaljer, inkludert både gull og sølv innen kategorien Innovasjon. Vi er veldig stolte over at vi sammen med våre kunder fortsatt er i tet når det gjelder å skape kreative og unike løsninger som gir effekt!

Vår ambisjon er å tilrettelegge for positive møtepunkter mellom forbruker og merkevaren; vi ønsker å gi verdi til forbruker – ikke bidra til mer reklamestøy – og gjennom dette bidra til å skape vekst for merkevaren. I dagens fragmenterte og digitale mediehverdag tror vi at dette er viktigere enn noen gang!

Hva skal til for å skape effekt?

Fremveksten av digitale plattformer og forbrukernes omfavnelse av disse har ført til drastiske endringer i hvor og hvordan forbrukerne orienterer seg når de skal foreta valg – ikke minst muligheten til å velge bort. Dette stiller tøffe krav til dagens merkevarer, som må evne å være mer relevante, mer tilgjengelige og mer personlige for å gjøre seg fortjent til en plass i forbrukers hjerte.

Det er lett å gå seg bort i alle mulighetene og all data tilgjengelig. Data alene er ikke løsningen; vi må selvfølgelig bruke den til å finne god innsikt for å forstå hvem målgruppen er og hvor vi best kan treffe de. Men denne innsikten kan vi også bruke for å skape ideer og innhold basert på hva målgruppen faktisk er opptatt av!

Vi mener data og kreativitet henger tett sammen – og begge deler må til for å skape effekt. Vi kaller det datadrevet markedsføring, og har utviklet både en egen arbeidsmetodikk og unike verktøy som Starcom og New Work sammen bruker for å skape de beste løsningene. Alltid med fokus på å skape personlig relevans for forbrukerne.

 

Vil du vite mer? Her kan du se alle vinnercasene:

Innovasjon:

Gull: Starcom og New Work for Burger King; «Lei av flymat?»

Sølv: Starcom og New Work for Storebrand: «En fremtid å glede seg til» Multikanal:

Gull: Starcom og New Work for Storebrand: «IPS så var det gjort»

Singelkanal:

Bronse: Starcom for Tanum: «One feed to rule them all»