Freia sitt godteri- og sjokolademikskonsept ”Venner” kom nå i høst med sin nyhetslansering «Jungelvenner», som blant annet inneholder Freia sjokolade og morsomme dyrefigurer i vingummi.

Kampanjen SMFB laget til denne lanseringen baserer seg på totalt ni filmer med dubbede dyr, utviklet utelukkende for sosiale medier. Ideen er basert på en humoristisk internettsjanger, tilrettelagt for organisk spredning og skreddersydd for Facebook. Innholdet er engasjerende og underholdene, og skal sikre oppmerksomhet rundt Freia Jungelvenner ved at de får forbrukeren til å dra på smilebåndet, i tillegg til å dele videre med sine venner. 

- Tilbakemeldingene fra våre venner på Facebook har rett og slett vært fantastisk hyggelige. Hvilket engasjement! Kampanjen har også rekruttert nye venner til Freia sin Facebook-side, sier Monica Paulsen Ygre, Brand Manager Smallbites hos Freia. 

- Det har vært en veldig morsom prosess fra start til slutt. Og responsen på filmene har vært formidabel. Et helt vilt engasjement med likes, kommentarer og ikke minst delinger. Filmene har nådd godt ut. Og de lever enda. Derfor er det er for tidlig å konkludere, men så langt har filmene totalt blitt sett over 2.000.000 ganger, forteller Beathe Stangeland Eide, Account Director hos SMFB.

Se filmene her: https://www.youtube.com/watch?v=A4UHLyT6Jm4&list=PLyJ_kPm-dtUST9_gGrOJYGD3T9qDWk3Gq

Reklamebyrå: SMFB

Kreativt team: Christian Lindvik og Thea Tovshus

Prosjektleder: Vibeke Wiedswang

Konsulent: Beathe Stangeland Eide

Digital konsulent: Christoffer Lorang Dahl

Grafisk design og motion graphics: Sverrir Brynjolfsson 

Kundeansvarlig: Monica Paulsen Ygre og Fredrik Gjersøe

Community Management: SMFB Engine

Lydproduksjon: Sagveien Resort

Mediebyrå: Vizeum