Nordic Choice Hotels gjennomfører flere moderniserende tiltak for å strukturere sin markedsavdeling mot en digital fremtid. Hotellparaplyen ledet av Petter Stordalen har nærmere 180 hoteller i Norden og eier blant annet kjedene Comfort, Clarion, Clarion Collection og Quality Hotels. SMFB Engine hentes nå inn som Nordisk digitalbyrå.

 

- Nordic Choice Hotels er et fremoverlent selskap med store ambisjoner om å styrke vår kommunikasjons strategi digitalt. Vi er en organisasjon som tør å utfordre tradisjonell tankegang og det skal vi i aller høyeste grad gjøre digitalt. Vi trenger da et kreativt digitalbyrå som tør å tenke nytt og som har kompetanse til å gjennomføre gode ideer på tvers av sosiale og digitale flater i flere land. SMFB Engine var sånn sett et naturlig valg sier Vice President for Guest Relations & Communications i Nordic Choice Hotels, Ingvild Elise Larner. 

 

- Nordic Choice er en svært spennende kunde og vi i SMFB Engine er veldig glade for at de valgte oss. Dette er en aktør der det er mange spennende flater å jobbe med både, organisk og betalt på tvers av flere markeder. Vi har erfaring med å jobbe med store annonsører både i Norge og internasjonalt. Hotell og reiselivsbransjen generelt har gått gjennom en kraftig digital utvikling de siste årene og det er mye potensiale i å jobbe strategisk med de rommene som nå er skapt der.  Det handler om å kommunisere med de riktige menneskene på riktig sted til riktig tid med relevant innhold sier Agency Director i SMFB Engine Kim Herlung.