SMFB inviterer igjen til faglig påfyll i frokostkonseptet Digital Superstars. Denne gangen er det Jakob Hoberg fra VICE Scandinavia som tar turen. 

Hoberg er Business Development Manager for VICE Media i Oslo, og skal fortelle oss hvordan deres in-house kreative byrå, Virtue, bruker en redaksjonell tilnærming til kommersielt innhold når de snakker til millennials. Han skal også forklare hvordan VICE sitt merkevarepartnerskap fungerer. 

VICE ble startet opp i 1994, opererer i over 30 land og er blant verdens viktigste leverandører av digitalt innhold til unge. Mediebedriften består blant annet av et magasin, et plateselskap, et in-house kreativt byrå og det internasjonale TV-nettverket VICELAND. 

Virtue Wordwide så dagens lys i 2006. Hovedkvarteret til Virtue Scandinavia ligger i København, og de har i tillegg kontorer i Oslo og Stockholm. I kundeporteføljen finner vi blant annet Apollo, The Coca-Cola Company, Hummel, ECCO, TELMORE, Kilroy Travels, Diesel, Norwegian Seafood Council, Asics, Jägermeister og Arla, for å nevne noen. 

Velkommen til nok et digital superstars-arrangement hos SMFB! 

Tid: 20.04, 09.00
Sted: SMFB, Tollbugata 24

Det serveres kaffe og ferske bakervarer. 

Les mer om Virtue her og meld deg på arrangementet her.