- Sempro har vist oss at de har en unik spisskompetanse på digitale plattformer. De presenterte spennende og innovative løsninger, og vi ser frem til å samarbeide med dem i året som kommer, sier kjede- og markedssjef i Flisekompaniet, Per-Ivar Ekeberg.

Flisekompaniet er Norges største og ledende fagkjede innen fliser. Ekeberg forteller at forbrukerne orienterer seg stadig mer digitalt når de skal kjøpe produkter, og som markedsleder må Flisekompaniet være tilstede der kundene orienterer seg.

Ser frem til samarbeid

Partner og leder for Sempros Oslo-kontor, Jørgen Nilsson, ser frem til samarbeidet med fliskjeden.

- Flisekompaniet har gjennom mange år bygget opp en tydelig posisjon og en sterk merkevare. Vi gleder oss veldig til den digitale reisen vi nå starter sammen, og ser frem til et spennende partnerskap.

- Vi skal gi kundene våre relevante budskap og inspirere med våre gode produkter og løsninger. Det er viktig for oss å være i front også på digitale plattformer, og derfor er det helt naturlig å hente inn Sempros kompetanse, sier Per-Ivar Ekeberg i Flisekompaniet.

Sempro ble nylig kåret til Gazelle og har vokst kraftig også i 2014. Sempro opplever stor pågang av nye kunder og har videre vekstambisjoner for 2015.