Vinneren ble Penetrace 

En ny 3-års avtale er på plass der Posten har opsjon på nye 3 år om de fortsatt er fornøyd.

- Vi fant det riktig å invitere nasjonale og internasjonale tilbydere inn og sjekke hvordan markedet har blitt for effektdokumentasjon i skyen, sier leder for Insight & Analytics Anna Gilpin. Hun legger til at det var alternative løsninger, men Penetrace vant fordi de har en mer moderne og fleksibel løsning samtidig som vi har erfart i mange år at de har god kundeservice.

Penetrace er hoffleverandør av effektmåling til mange mediehus i Norden og viser til en vekst i lisensinntektene på over 200% det siste året. 

- Vi tror at effekt er et overbevisende salgsargument for medieforetakene og vi vet at omsetningen går opp så lenge de er gode på å dokumentere systematisk effektforbedring over tid. Det er her vi kan støtte opp med en teknologi som holder kostnadene nede, sier administrerende direktør Henning Tunsli i Penetrace. Det varmer litt ekstra å vinne en kunde på nytt etter 15 års samarbeid. Det er årets beste høydepunkt så langt, legger han smilende til.

Bring blir en av de første mediehusene som tar i bruk en helt oppgradert versjon av Campaign Monitor som gjør jobben lettere og ikke minst inspirerende for ikke-analytikere (selgere for eksempel) til å presentere resultater.

Les mer om Penetrace her. (https://www.penetrace.com/

Fakta om Penetrace

  • En plattform for alle data som forklarer effekten av markedsføring. Dashboards som overvåker kortsiktige og langsiktige effekter av marketing aktiviteter. En plattform som bruker kunstig intelligens for optimalisering og prediksjon.
  • Hovedkontor i Oslo. Lokale team i Norden, Serbia og Vietnam.
    170 000 dashboards viser effekter i 40 land fordelt over Asia,Europa og USA.
  • Utviklet av annonsørene Telenor, Gjensidige, Steen & Strøm, BI, Boots og Bring i 2005-2007. Største eiere: Verdane Capital, Incepto og Tunsli & Co.
  • Daglig leder og gründer: Henning Tunsli