Etter en grundig prosess har Optimal Norge fått på plass et nytt styre. Lotte Frost er nytt styremedlem og Egil Storaas trer inn i rollen som styreleder. Målet deres er å bidra til at bedriften blir en mer attraktiv samarbeidspartner og arbeidsplass. Lotte Frost og Egil Storaas har begge lang fartstid i medie- og kommunikasjonsbransjen og kommer med spennende visjoner og strategier i bagasjen.

 

Vil gjøre Optimal Norge mer strømlinjeformet

Storaas drev i lang tid med reklamesalg og utvikling av salgsorganisasjoner, og har jobbet i Aftenposten, Ernst G. Mortensen og som den første markedsdirektøren i TV2. Han var også en av grunnleggerne av MediaCom i 1994. Tre år på rad ble mediebyrået kåret til årets beste, og etter kun fem år var de nest størst i Norge. Siden har Egil drevet egen konsulentvirksomhet, hvor organisasjonsutvikling, utvikling av salgskompetanse og mediekunnskap har vært arbeidsområdene.

- Optimal Norge har en svært sterk organisasjonskultur. Her er det utrolig mange dyktige mennesker, som alle evner å jobbe godt sammen. Fremover ønsker jeg å jobbe med god kommunikasjon, som kan skape videre vekst og utvikling, forteller Storaas.

Han vil også å hjelpe Optimal Norge med å bli mer strømlinjeformet. Dette skal skje ved å motivere de ansatte, bygge opp under deres styrker og være med på å skape enda mer energi og giv i bedriften.

 

Gleder seg til å ta del i utviklingen av selskapet

Frost, fra Danmark, har sin bakgrunn i digital markedsføring. Hun har vært administrerende direktør for PHD AS, en del av Omnicom Media Group. I tillegg har hun vært kommunikasjons- og markedssjef for Norges Bedriftsidrettsforbund. I dag driver hun med kommunikasjonsoppgaver for Holmsbu Boligeiendom og Holmsbu Næringseiendom og har hun etablert foretaket Frost Kommunikasjon. Gjennom sistnevnte tar hun kommunikasjonsoppdrag for lokale bedrifter, jobber som frilansjournalist og arbeider med ledelse og kommunikasjon for Syklistenes Landsforening og Akershus Bedriftsidrettskrets.

- Mitt ønske er å skape vekst, og bidra til at Optimal jobber strategisk i et marked i kontinuerlig endring. Jeg gleder meg til å bidra fremover, og håper å aktivt kunne ta del i utviklingen av selskapet, sier Frost, som mener Optimal Norge er en spennende bedrift med mange muligheter og som innehar høy fagkompetanse.

 

Ser frem til gode resultater med nytt styre

Optimal Norges daglige leder og styremedlem, Jan Eivind Aamodt, er storfornøyd med å ha fått på plass et nytt styre. Han vil sitte som styremedlem sammen med Lotte Frost og byråleder, Frode Sundsby Berentzen.

- Vi har virkelig fått på plass dyktige folk i styret. Både Egil og Lotte har mye kompetanse, og de er godt kjent med markedet vi jobber i. Jeg tror vi kommer til å se svært gode resultater i regi av det nye styret, sier Aamodt.