– Vi er bortskjemt med en fantastisk gjeng med komikere her på TVNorge, og vi prøver hvert år å lage minst én humorkampanje som tar for seg satsingen vår med dem. Vi kom på tanken om å lage en slags mash-up der vi putter humoristene våre inn i noen av TVNorges mest kjente programformater utenfor humorsjangeren, for virkelig å understreke hvor talentene deres ligger. Hvordan ville de løst et slikt rollebytte? Jeg likte ideen kjempegodt, og syns humorlaget leverer suverent, sier kreativ leder i TVNorges markedsavdeling, Katja Krogh.

TVNorge og Discovery har utviklet kampanjen i samarbeid med reklamebyrået Naug & Venner og produksjonsselskapet Willy Nikkers, med Arild Fröhlich på regi. Kampanjen består av seks filmer som skal gå lineært på TVNorge, samt flere lengre versjoner som er tiltenkt sosiale medier.

– Ved å tulle med sine egne programmer også utenfor humorsjangeren, underbygger jo TVNorge nettopp dette med at de tar humor på alvor. Det er forfriskende å jobbe med en så sterk merkevare som evner å være uhøytidelig på egne vegne, sier AD i Naug & Venner, Thorbjørn Naug.

– TVNorge har vist at de tar humor på alvor ved å tiltrekke seg Norges aller beste komikere. Men hvor god jobb hadde disse humoristene gjort for kanalen om de ikke fikk frie tøyler til å lage det programmet de selv helst vil lage? Dette var en tanke vi ønsket å leke med i TVNorges humorkampanje denne høsten, sier Silje Helene Fjeld, kreativ leder og tekstforfatter i Naug & Venner.

 

Disse har jobbet med TVNorges humorhøstkampanje:

TVNorge:

Head of Marketing & Promo: Rebecca Rørmark
Kreativ leder: Katja Krogh
Promosjef: Bjarte Slinning
Produksjonsleder: Hilde Alver
Prosjektleder: Hanne Traaen
Motion Graphics: Albin Skalleberg Nilsen
Lyd-designer: Marius Berntzen
Grading: Morten Leirkjær
Sosiale medier-ansvarlig: Sigmund Bade

Naug & Venner: 

Kreativ leder/ tekstforfatter: Silje Helene Fjeld
Tekstforfatter: Kariann Langeland
AD: Martine Skjekkeland og Thorbjørn Naug
Prosjektleder: Marianne Sørli/ Ida Myhre

Willy Nikkers:

Regi: Arild Fröhlich
Produsent: Halvor Lid
Produksjonsleder: Sebastian Andrés Knutsen
Foto: Eirik Evjen
Klipp: Kalle Doniselli Gulbrandsen (Storyline Studios)