Ludvig Yttergren skal jobbe tett med Mindshares nye innovasjonsdirektør, Kathrine Brøsholen, og skal lede avdelingen Insight. Han kommer fra Microsoft, hvor han var Category Management Lead for Xbox i Norge, og har tidligere jobbet mange år i Samsung innen konseptutvikling og innsiktsbasert innovasjon.

- Unik posisjon

Glenn Myklebust, CEO i Mindshare, mener Mindshare nå får et mulighetsrom i digitalverdenen som ingen andre mediebyråer har.

– Vi er sterke på digitalrådgivning og datadrevne beslutninger, sier han. – Med Ludvig Yttergren på laget får Mindshare en unik kompetansesammensetning. Dette vil gjøre oss enda bedre i stand til å knytte innsikt og analyse til den digitale rådgivningen, og det vil styrke utviklingen av nye tjenester for kundene våre.

- Spennende fremtid

Ludvig Yttergren er opptatt av kontaktpunktet mellom mennesker og teknologi, mellom forbrukeren og digitalmarkedsføring. Han mener mediebyråer er det mest spennende stedet å være i fremtiden.

– Mediebransjen er i enorm endring, hvem vet hvor mediebyråer vil være om to eller tre år, sier han. – Jeg valgte Mindshare fordi de virker veldig åpne på å teste nye ting og fordi de ønsker å lede utviklingen i bransjen.

Les hele saken på Mindshare sine hjemmesider.