Josephine Messa, KAM Programmatic i Aller Media, mottok nylig prisen Purple People Award som Årets medieselger 2016. Prisen deles hvert år ut av Mindshare og de andre mediebyråene i GroupM.

Juryen sier om Josephine at hun er dyktig og kunnskapsrik, og involverer gjerne hele huset for å skape nye formater og løsninger for annonsørene.

Juryen mener at Josephine er en soleklar vinner av prisen Årets medieselger fordi hun leverer på alle kriteriene.

Ser helheten

– Josephine leverer alltid gode resultater. Hun er fleksibel og kreativ, noe som er kritisk for en god medieselger. Hun selger ikke for å selge, men evner å se det store bildet og hvilken rolle hennes medie spiller i kundereisen, sier Tomas G. Tomasi.

Juryen sier også at Josephine er fremoverlent, samarbeidsvillig og effektiv. Hun er profesjonell, og veldig godt likt med sitt gode humør.

Som vinner av Purple People Award får Josephine Messa en reise for 2 t/r med en av Widerøes direkteruter. I tillegg består premien av et diplom og en byste av et lilla hode – navnet Purple People Award spiller på Mindshares visjon om å være «original thinkers», og logofargen lilla.

Juryen har i år bestått av:
• Tomas G. Tomasi, Digital Director, Mindshare (juryleder)
• Didrik Rasmussen, Client Account Manager, Maxus
• Linda Gribbestad Stene, Head of Offline, MediaCom
• Fredrik Enersen, Head of Programmatic Buying, Mindshare
• Anne-Grethe Habberstad, Account Director, MEC
• Glenn Engebretsen, Broadcast Director, GroupM

Denne saken er hentet fra Mindshare sine hjemmesider

Foto: Aller Media