Vegar Angelo, kundeansvarlig for Fox Networks Group i Mindshare, gleder seg til samarbeidet:

- Kanalene til FNG i Norge er kjent for kvalitet, både når det gjelder underholdningsserier og dokumentarer. De har en troverdighet og tyngde i programporteføljen som det blir spennende å formidle til publikum, sier han.

Begeistring og entusiasme i Mindshare 

- Mindshare har møtt oss med entusiasme og hurrarop og det er et fint utgangspunkt for et fruktbart og morsomt samarbeid. I tillegg vet vi at de har god strategisk kompetanse og forståelse for en bransje som er i rask utvikling. De innehar også god kompetanse på det digitale området, så dette blir bra!, sier Tanja Schøien, Head of Marketing and Communications i Fox Networks Group Norge.

- Det er stor begeistring internt i Mindshare om avtalen med FNG, og rift om å få være med på teamet, forteller Vegar Angelo.

FOX er verdens største underholdningskanal, som når 255 millioner hjem i 127 land utenfor USA. Kanalen har introdusert en rekke nye og prisbelønte serier til det norske markedet, som The Walking Dead, American Horror Story, Outcast og Legion. National Geographic er en troverdig og engasjerende tv-kanal med lange tradisjoner, som formidler smart underholdning for hele familien. Dokumentarkanalen er tilgjengelig i over 440 millioner husholdninger i 171 land og på 45 språk. Begge TV-kanalene har full distribusjon.

Foto: Mindshare/Egil Arntzen

Fra venstre: Tanja Schøien, Head of Marketing and Communications FOX, Glenn Myklebust, CEO Mindshare, Jonny Svarliaunet Digital Planner Mindshare, Tonje Øvervoll, Project Manager PR FOX, Thomas Høiby Broadcast Director Mindshare, Beate Våje, Project Manager Digital FOX og Vegar Angelo, Client Advisor Mindshare.