– Vi har vært en meget fornøyd kunde av Mindshare i mange år, men vi ønsket likevel å sjekke om vi satt med riktig kompetansemiljø og riktig betingelsessett, sier Landansvarlig Norge, Lisbeth Bjørvig Hansen.

Fornøyd team

– Vi har hatt et meget godt samarbeid med Norges Sjømatråd i mange år og er veldig glade for at vi fikk fornyet tillit fra våre venner i Tromsø, sier Account Director i Mindshare, Peer Morten Moflag Løchting (bildet). 

– Dette er en spennende aktør å jobbe med, og som har videreforedlet sin markedsføring i flere år. De er en utfordrer i bransjen, akkurat som oss. Vi skal fortsette å utfordre hverandre slik at folk spiser mer norsk sjømat i årene som kommer.

Godfisk

Godfisk.no ble etablert i 2009 og har 3,5 millioner besøk årlig, og er med det Norges største nettside for sjømatoppskrifter. Norges Sjømatråd og Godfisk.no skal promotere norsk sjømat og inspirere til økt konsum, og støtte produsentene i den norske næringen.

– For å ha livets rett, må vi videreutvikle oss kontinuerlig, og her mener vi at Mindshare er den riktige samarbeidspartneren for oss, sier Lisbeth Bjørvig Hansen.

Les mer på www.mindshare.no.