Uten at selve isolasjonsjobben utføres som den skal, hjelper det ikke med markedets beste isolasjon. Jobben må gjøres skikkelig, hver gang. Nettopp derfor er GLAVA® så takknemlig for alt det gode håndverket som gjøres der ute i vårt langstrakte land.

Fra film til Facebook
Det startet med reklamefilmen, vinteren 2015. I filmen hylles håndverkeren for alt det gode arbeidet de gjør, i vær og vind, sol og mørke.

Med Superlunsj tok vi det et hakk videre. Ved å skrive navnet på ”din byggeplass” på GLAVAs FB-vegg, ble "ditt firma" med i trekningen av en heidundrende lunsj med grillmat og levende underholdning. Stor som liten - GLAVA tar turen uansett.

Totalt arrangerte vi fire superlunsjer. Det hele ble naturligvis behørig dokumentert med video og foto, slik at alle andre også kunne ta del i begivenheten på Facebook. Superlunsj ble fort en ”snakkis” i bransjen.

Dedikert målgruppe
En av målsettingene med kampanjen var å videreutvikle Facebook som en kommunikasjonskanal mot håndverkeren. Før kampanjen hadde GLAVA® bare noen hundre likere på Facebook. Ved kampanjens slutt, hadde vi fått godt over 5000 fans.

Kundesitat:
Med Superlunsj-konseptet har vi opplagt truffet den viktigste målgruppen vår. Responsen har vært helt fabelaktig! Ikke minst har vi fått fram budskapet vårt, klart og tydelig: Når Superlunsj-sirkuset kommer rullende inn på byggeplassen, er det ikke så vanskelig å forstå at vi i GLAVA® verdsetter dyktige håndverkere.
Per Stræde, marketing- og kommunikasjonssjef i GLAVA®