Og attpåtil for miljøet! 

I klimakonkurransen konkurrerer bedrifter mot egne kolleger og andre bedrifter, om å redusere mest mulig CO2e. Våre bransjekolleger i Markedssjefene tok kontakt og utfordret oss. Hvem av oss vinner?

Målet med konkurransen er ikke kun å redusere klimaavtrykket vårt i konkurranseperioden, men også å vise hvor enkelt hver og en av oss kan redusere vårt eget avtrykk i det daglige, også på lang sikt. 

Fra 13. – 27. september skal derfor Metro Brandings ansatte gjøre små, men viktige hverdagsgrep for å redusere CO2e. Eksempler på slike grep kan være å dusje kortere, spise opp middagsrestene, sykle til jobb, eller i større grad velge kollektivtransport.  

Hvert eneste lille eller store grep eller aktivitet loggføres i appen som også regner ut hvor mye CO2.e vi sparer. Vårt mål er selvfølgelig å slå bransjekollegene våre i Markedssjefene, samtidig som vi også vil understreke hvor viktig det er å gjøre litt ekstra for miljøet. 

Cathrine Stensland i Metro Branding
Byråleder Cathrine Stensland i Metro Branding var ikke vond å be da Markedssjefene ringte og utfordret oss i Klimakonkurransen. Foto: Metro Branding

 
En vinn-vinn-situasjon
 

Byråleder Cathrine Stensland var selv ikke i tvil da hun fikk henvendelsen, og er fornøyd med at også de andre ansatte også var klare for utfordringen: 

– Først og fremst har klimakonkurransen en fin etos. Å redusere klimaavtrykket til hver og en av oss er alfa og omega for miljøet! I tillegg er teambuilding noe som står i høysetet hos oss i Metro Branding, og derfor er en deltakelse i Klimakonkurransen positivt for alle parter. Ikke minst er det gøy å bli utfordret av Markedssjefene! Forhåpentligvis vil dette føre til at vi får til noen varige endringer i hverdagen vår også – til det bedre for kloden, sier hun. 

Takk til Markedssjefene for utfordringen – vi er klare! 

Klimakonkurransen arrangeres av teknologibedriften Ducky i samarbeid med Framtiden i Våre Hender.