Det er ikke bare sola som stråler i sommerbyen Sandefjord om dagen. Head of Content i Metro Branding, Kim Nygaard, smiler fra øre til øre fra bryggekanten utenfor kontoret.

- Jeg kan ikke røpe noe konkret ennå, men vi går en veldig spennende sommer og høst i møte, sier Nygaard, som nå er på jakt etter enda en Content Manager for å ta unna oppdragsmengden. – Målet er å signere den rette før sommeren. Vi ser etter en med erfaring fra byrå, som elsker å drive historiefortelling og som brenner for digital kommunikasjon, sier han.

Holder til i Sandefjord
Metro Branding holder til i idylliske omgivelser på Huvik brygge i Sandefjord. - Har du røtter fra Vestfold og ønsker deg tilbake, eller rett og slett ønsker å leve det gode liv kort vei fra hovedstaden, er dette drømmejobben, smiler Kim Nygaard, som selv har flyttet fra Oslo til Tønsberg.

Metro Branding er et strategisk kommunikasjonsbyrå. Basert på innsikt og strategi utvikler vi sterke markedsføringskonsepter som gir effekt og bygger omdømme. Vi jobber med noen av Norges sterkeste merkevarer, og tilbyr rådgivning, konseptutvikling, innholdsmarkedsføring, reklame, animasjon, video og foto, samt utvikling av nettsider og digitale løsninger.