Espen har jobbet som digital rådgiver og art director i over femten år i selskaper som Edison Wolfram, Bekk Consulting og Schjelderup Lund - Bendixen & Partners. 

- Jeg er alltid på jakt etter effektive, digitale løsninger som skaper målbar verdi for kundene våre, sier Espen, som gleder seg stort til å ta fatt på oppgaven som Client Director Digital i Metro Branding. Metro Branding har flinke folk og spennende kunder, så denne muligheten kunne jeg ikke la gå fra meg, sier Espen.

- Espen blir en viktig brikke i utviklingen av strategiske kommunikasjonskonsepter, der forretningsforståelse og innsikt går hånd i hånd med konsept, innhold og teknologi, sier Cathrine Stensland, byråleder/CEO i Metro Branding.

Espen Linna har lang erfaring som digital rådgiver og art director. Han har vært med på å lansere og implementere digitale strategier, kampanjer og portaler for flere av Norges største selskaper som Selvaag Gruppen, Gjensidige, ABB, Telenor, Tusenfryd, og Herøya Industripark, og har også betydelig erfaring med digitale prosjekter innenfor offentlig sektor.

Espen har vunnet flere nasjonale utmerkelser, eksempelvis i Gulltaggen, Visuelt, Norsk Designråds Merket for God Design og DIFI/Kvalitet på nett. 

Han har vært gjesteforeleser på Høgskolen i Telemark og har også vært jurymedlem i Visuelt-konkurransen (Norges største designkonkurranse) og Gulltaggen (Nordens største event innenfor digital markedsføring, kreativitet og innovasjon).

Espen Linna har første arbeidsdag i Metro Branding tirsdag 2. mai.

På bildet: Metro Brandings byråleder/CEO Cathrine Stensland og Espen Linna, nyansatt Client Director Digital.