I samarbeid med Scandinavian Design Group har REMA 1000 utviklet en ny serie barneprodukter helt uten palmeolje, parfyme, allergener og parabener. SDG har stått for både navn, identitet og paknings­design, og nå har altså McCann laget lanseringskampanjen som forteller at Lev Vel-serien er bra for både poden og kloden.

 

- REMA 1000 skal gi folk en enklere hverdag, og ingen trenger det mer enn nettopp nybakte foreldre, uttaler Stein Simonsen i McCann.

 

- Småbarnsforeldre finleser både bøker, blader og blogger i jakt på de beste løsningene for sine små prinser og prinsesser. Vi regner med at de har litt selvironi, og håper de liker budskapet om en enklere måte å velge det beste for de minste, fullfører Torstein Greni.

 

Kreativ leder-duoen har klekket ut også denne siste reklamefilmen for REMA 1000. De har til og med valgt å samar­beide med samme regissør som sist; Henrik Sander fra Motion Blur. Kampanjen består dessuten av produktfilmer, annonser, bannere, søk og butikk­materiell. Samt innholdsmarkedsføring i samarbeid med VGs nye seksjon ”Familieliv”.

 

McCann-team:

Kreatører: Stein Simonsen, Torstein Greni, Adam Billyeald og Jørgen Lauré

Rådgivere: Linda Kling og Paal Tarjei Aasheim

Prosjektledere: Christopher Dons og Camilla Drake Raanaas

Formgivere: Charlotte Havstad og Rune Gabrielsen

REMA 1000: Marianne Lånkan Laurendz og Cecilie Arnesen

 

SDG-team:

Rådgiver: Hanne Rognstad Østenfor

Kreativ leder: Mathias Disen

Lead designer: Tonje Jæger

Design: Andreas Kalleberg, Caroline Heibo, Linda Strøm, Pia Østen

Prosjektleder: Karianne Stenby

Illustrasjoner: Bjørn Rune Lie

Tekst: Kari Tinnen

Font: Bjørn Rune Lie og Stefan Elmer

Foto: Sebastian Ludvigsen/TINAgent