E-læringsplattformen Inwise er blant markedets mest brukervennlige løsninger. Den er utviklet av oss i Ludens i samarbeid med våre kunder. Inwise er støttet av Innovasjon Norge, og har i dag flere tusen brukere. Som en norsk skytjeneste har Inwise en rekke fordeler, men den største er nok at våre kunder har mulighet til å påvirke funksjoner og videre utvikling av løsningen. Inwise har utviklet seg enormt de siste tre årene, og enhver ny funksjon som legges til blir tilgjengelig for alle brukerne.

Vår visjon er å gjøre det morsomt å lære, og systemet kan tilpasses alle former for opplæring. Løsningen er også svært enkel å administrere.

Det er en kunst å engasjere og motivere andre mennesker. Lærer, trenere, forfattere og personer i en rekke andre yrkesgrupper vier livet sitt til å mestre denne kunsten. De vet at en god læringsopplevelse må være engasjerende for deltagerne, samt målrettet mot akkurat dem og deres formål med læringen.

Denne kunnskapen tok vi med inn i utviklingen av e-læringplattformen Inwise. Målet var å bygge et system som setter selve brukeropplevelsen i sentrum.

En plattform som hever læringsutbyttet

Ved å benytte interaktive elementer i e-læringen fanger du i større grad oppmerksomheten til deltageren. I Inwise ligger det derfor innbakt massevis av funksjonalitet utover tekst og bilder.

Det er naturligvis støtte for video, ved siden av muligheten til å skrive notater, svare på refleksjonsspørsmål og ta eksamen/sertifiseringer.

Samtidig er hele systemet bygget med tanke på å være mest mulig oversiktlig og intuitivt for både brukerne og de som administrerer systemet.

Noen av fordelene med Inwise

Tilpasset alle digitale flater

Inwise har responsivt design. Det vil si at designet tilpasser seg enheten man bruker. Dette sikrer at løsningen er intuitiv og brukervennlig uansett om man bruker mobil, nettbrett eller PC.

Lever i nettskyen

Inwise er en skytjeneste. Alt du trenger for å logge deg på er en helt alminnelig nettleser.

Enkel kommunikasjon og oversikt

Inwise har en innebygget meldingstjeneste, som lar brukere kommunisere direkte med administratorene. På «min side» ser du dessuten tydelig hvor langt du har kommet i e-læringsopplegget, og du kan enkelt hente frem tidligere notater, refleksjoner og så videre.

Full oversikt for administratorene

Inwise er enkelt for alle, også de som skal administrere innholdet i e-læringen. Grensesnittet til administratorer speiler brukergrensesnittet, slik at det blir veldig enkelt å finne frem til elementene som skal endres. Du navigerer deg frem på samme måte som en leser, og klikker på elementet du ønsker å justere.

Profiltilpasning

Med Inwise får du en e-læringsplattform som kan tilpasses din profil. Din logo plasseres i toppen, og alle farger kan tilpasses ditt firmas palett.

Enkel oppdatering

Fordelen med en digital skytjeneste, er at alle endringer går live straks du klikker på publiseringsknappen. Dette gjør det svært kostnadseffektivt å legge til nytt innhold, eller å justere eksisterende elementer.

Brukertesting

Inwise skal være lett. Derfor har vi gjennomført grundig brukertesting med tanke på alt fra navigasjon og lesbarhet til funksjonalitet. Tiden til både brukeren og administratoren skal brukes på selve innholdet i e-læringen, og ikke på å forstå systemet.

Har du lyst å teste løsningen vår? 

Prøv vårt gratiskurs: Merkevarebygging i krevende tider