Mandag 8.oktober var det sesongstart for The Walking Dead, og på oppdrag fra FOX Norge rigget vi noen dager i forkant opp et zombiemuseum i en container på Youngstorget - som en slags oppvarming for fansen før lanseringen av sesong 9. 

Containeren ble teaset med at den inneholdt «nødvendig og livsviktig informasjon for den som har til hensikt å overleve hvis zombiene kommer...»  - en slags utstilling og overlevelsesguide i ett, og veldig relevant dersom zombieapokalypsen noen gang skulle komme til Oslo. 

..selvfølgelig hadde vi noen skikkelig ekle zombier i mer eller mindre fri dressur inne i containeren også.. (og 18 års grense)

Stuntet ble kun omtalt i sosiale medier, og fansen lot seg ikke be to ganger - over 1400 meldte sin interesse for utstillingen, og det var et stort antall fremmøtte som besøkte containeren i de to dagene den var åpen for publikum.

- Fans av «The Walking Dead» er ekstremt trofaste og lojale, og vi synes det er litt morsomt å gi tilbake - gjerne en fysisk opplevelse, forklarer prosjektleder i Fox Beate Våje. 

Vi er ganske sikre på at den fysiske opplevelsen falt i smak hos fansen, her kan du få en smakebit på hva de opplevde inne i containeren: https://www.facebook.com/FoxtvNorge/videos/2134233510161512/

Her er Filmwebs møte med The Walking Dead Experience:
https://www.filmweb.no/article1373140.ece?fbclid=IwAR1SCmxrQLxCyVEsPUC8FW67VHyhVP_YI17BPmoDAxdYRtNWu3Agp0P7tTw

 Side 3 hadde også en reportasje fra containeren:
 https://www.side3.no/film/the-walking-dead-blir-skremt-av-zombier-6690340?fbclid=IwAR1_IdGoKrd_4mpyd9u5_FET6o9UiaSmugqXWBTEUk9CmuESJCNcFcIJEm4