− Vi er stolte og ydmyke over å få jobbe sammen med en av de mest spennende og anerkjente merkevarene i Norge. Sammen med Norges Håndballforbund skal vi gjøre vårt ytterste til at EURO 2020 skal bli en suksess, både for menn og kvinner. Vi skal vise både norske og internasjonale gjester at håndballmesterskap er noe av det mest spektakulære man kan overvære. Vår ambisjon er at dette er starten på et langsiktig samarbeid med Norges Håndballforbund, avslutter Endre Storholt i KOMENT AS.

KOMENT AS er største aksjonær i selskapet Sponsor-Link AS, som gjennom sin posisjon som markedsledende innenfor reiser og opplevelser til store internasjonale idrettsarrangementer kan bistå med mye kompetanse.

Cathrine Bexrud, prosjektleder i Sponsor-Link og Harald Helland, senior prosjektleder i KOMENT AS, har sammen med organisasjonskomiteen for EURO 2020 utviklet opplevelsespakkene som skal tilbys, i første omgang til mesterskapet for Håndballgutta under EM-kampene som finner sted i Trondheim i januar

− Vi tar utgangspunkt i to- og tredagers pakker med overnatting, billett til kampene og transport tilpasset den enkelte gruppe. Bevertning i hallen er også inkludert i noen av pakkene. Her satser vi på å gjøre det så enkelt som mulig for gjestene, slik at de kan konsentrere seg om det viktigste, nemlig å komme til dekket bord og nyte god håndball, sier Harald Helland senior prosjektleder i KOMENT AS.

Erik Langerud, Generalsekretær i Norges Håndballforbund, er også fornøyd med avtalen NHF har inngått med KOMENT.

− Vi ser frem til et spennende samarbeid med KOMENT AS, som forhåpentligvis vil bidra til å løfte nivået på arrangement i regi av Norges Håndballforbund ytterligere. Det viktigste for oss er selvsagt full hall og topp atmosfære, samt å sørge for at publikum får en god totalopplevelse. Her anser vi KOMENT AS som rett samarbeidspartner på området.

EURO 2020 for menn arrangeres sammen med Østerrike og Sverige, og Håndballgutta skal spille sin innledende pulje i Trondheim. Deretter følger EURO 2020 for kvinner i desember i samarbeid med Danmark. Håndballjentene spiller innledende i Trondheim, og går de videre blir det hovedrunde i Stavanger og muligheter for finalespill i Telenor Arena (Oslo).

For mer informasjon, kontakt senior prosjektleder Harald Helland,
harald@koment.no

Les mer om hospitalitypakkene og bestill her:

https://www.sponsor-link.no/haandball/euro2020/trondheim-euro-2020

https://koment.pameldingssystem.no/vip-euro2020-men#/home

 

Foto Vidar Ruud, NTB/Scanpix