Idéen om å endelig få Åge på scenen i Oslo Spektrum kom til i direkte samtaler med artisten, og som en følge av det ikoniske prosjektet KOMENT as gjennomførte med Åge i Royal Albert Hall i 2016 (https://koment.no/arbeider/event/aage-i-royal-albert-hall). 

- Det å arrangere konserter er egentlig ikke vår greie, men når vi får ta hånd om hele konseptet er dette midt i gata for vår virksomhet, sier daglig leder i KOMENT as, Endre Storholt.

Dermed ble det duket for en storslagen og helt unik helg i Oslo med 9 000 mennesker som publikum i salen da Åge & Sambandet for aller første gang i historien inntok Oslo Spektrum. I tillegg til konserten inviterte KOMENT til et eksklusivt og lukket arrangement med Åge dagen før. Her fikk kveldens 420 gjester et nært møte med Norges ubestridte rockekonge, middag og kabaret med Åge på The Hub - der han spilte og fortalte fra sin lange karriere.

KOMENT har hatt ansvaret for begge disse arrangementene, herunder organisering av konsertene med all den logistikk det innebærer; booking av arena, billettsalg, markedsføring, booking av tekniske leveranser osv - i tillegg til utvikling og gjennomføring av konseptet for det lukkede arrangementet dagen før.

Opplevelsespakker slår an
Blant publikummet denne helgen var det 300 gjester som reiste ens ærend fra Trondheim til Oslo, og for disse ble det laget en opplevelsespakke bestående av reise, overnatting og deltagelse på både fredagens og lørdagens begivenheter. 

- Opplevelsespakker er noe vi gjør mye av, ikke minst gjennom vårt datterselskap SponsorLink som er en stor operatør innen ulike sportseventer – feks VM på ski i Seefeld i år der vi håndterte 1 300 gjester, forteller Endre Storholt.

KOMENT AS og SponsorLink AS håndterer ukentlig kunder som er på jakt etter unike opplevelser som styrker relasjonene mellom de som opptrer samlet på en arena. Derav  visjonen «Creating Memories» .

Har du et prosjekt eller en idé du ønsker å gjennomføre? Ta kontakt med oss!
www.koment.no