Involve har jobbet med Krydderhagen helt fra første byggetrinn. 4.byggetrinn er nå ferdig - en meget vellykket gjennomføring.

For Involve har det vært viktig å bruke historien til stedet der Krydderhagen utvikles og bygges. På Hasle - der Vinmonopolet opprinnelig hadde sitt rikholdige krydderlager utvikles nå et urbant og moderne boligområde med lyse og arealeffektive leiligheter omkranset av grønne tun og fellesområder. Å bruke denne delen av historien falt i smak hos utviklere AF Gruppen og Höegh Eiendom og ble derfor brukt som grunnlag til både konsept, design og navn.

Involve har i tillegg til konsept og navn stått for utvikling av logo, design, prospekter, visuell design av nettside, design av on- offline markedsføring i arbeidet med Krydderhagen.

Involves Sissel Jarulf har jobbet med flere av Involve sine store boligprosjekter og har vært prosjektleder for arbeidet med Krydderhagen. Hun forteller at salg av nye boliger er en langsiktig prosess, og at målet hele tiden er å skaffe interessenter til meglere via nett.

--

– I oppdraget fra AF Gruppen og Höegh Eiendom har vi i Involve! i samarbeid med A2N fokusert på konvertering og optimalisering underveis, både ute i kanalene og på selve nettsiden. Bare for Krydderhagen har dette resultert i 504 % økning i interessenter siste året.

– Salg av nye boliger er en langsiktig prosess, og vårt mål er hele tiden å skaffe interessenter til meglerne via nettet, samt få folk på visningssenteret, forteller Jarulf.  Vi i Involve har et utmerket samarbeid med utbyggerne AF Eiendom og Höegh Eiendom, meglerne i DNB Eiendom og digitalbyrået A2N, som alle gjør en strålende jobb med alt som utvikles for Krydderhagen.

Sissel Jarulf, prosjektleder Involve.

--

Jeg vil takke Involve for fantastiske bidrag og strålende innsats som har gitt gode resultater! Dette har vært, og er - et meget godt samarbeid!

Espen Friis Jørgensen, prosjektleder AF Eiendom.

 

 

Besøk Krydderhagens hjemmeside her

Eller se flere illustrasjoner av vårt arbeid for Krydderhagen her 

Illustrasjoner: RIFT AS