"De hadde ganske enkelt ikke nok personer på plass for å følge opp nye og komplekse prosjekter og funksjonaliteter, og det gjør bedriften sårbar. It-sjefen sov ikke godt om natten under fellesferien. Men i fjor kunne han slappe av, for vi gjorde jobben for dem", sier Biernacki.

Mange nordmenn ser på fellesferien som hellig

Mange nordmenn ser på fellesferien som hellig, og du skaffer deg ikke dyktige it-medarbeidere ved å nekte dem ferie i de ganske korte norske sommermånedene.

"I Polen er tingene derimot annerledes", sier Biernacki. "Der tar folk vanligvis ut maksimalt to uker ferie fra juli til september".

Vi har derfor en stabil kapasitet om sommeren, og kan videreutvikle it-prosjekter for nordmenn som er på ferie. Dermed holder vi tritt med behovene og nye prosjekter. Og de ansatte kommer ikke tilbake til kaos og stressende etterslep, men til it-prosjekter som er oppe og går.

Her slår vi flere fluer i ett smekk, mener Biernacki. Kundene får brukt tjenester uten avbrudd i ferien, de ansatte slipper å bekymre seg når de egentlig skal slappe av, og de kommer tilbake på jobb til et system som fungerer slik det skal. I år opplever vi at også mange andre bedrifter ser fordelene med dette, og vi er klare for jobben!

IT-prosjektene – Hva vi kunne gjøre for deg

Vi har en stabil kapasitet og kan videreutvikle it-prosjekter for nordmenn som er på ferie.