Mills satser videre på plantebaserte produkter og sammen med Hausmann lanserer de 3 smørbare grønnsakspålegg til brødskiva basert på kikerter, grillet paprika, rødbeter og avokado.

Spre den gode nyheten

Den nye grønnsakspålegget fra Plantego’ er i butikkhyllene nå og blir støttet med en kampanje produsert av reklamebyrået Hausmann, som oppfordrer forbrukerne til å «Spre den gode nyheten - på brødskiva». Kampanjen er rettet mest mot de som er opptatt av å leve plantebasert og av en bærekraftig livsstil, og vil derfor først og fremst være synlig i sosiale medier, på kollektivtrafikk og gjennom influencere.

Fra pynt til pålegg

Tidligere har nordmenns brødskive-vaner bestått av et par prosent grønnsaker. En skive paprika på osten eller en rødbete på leverposteien er vel det vi får i oss av grønnsaker på brødmaten. Med det nye grønnsakspålegget går grønnsakene fra å være pynt til pålegg, og pålegget ditt kan bestå av opp til 98% grønnsaker, forteller Fagsjef Kommunikasjon, Anette Tvenge i Mills. - Dette er også noe av det vi velger å fokusere på når vi informerer om det nye pålegget.

SE HELE JOBBEN HER