Finnmark er fullt av spennende reisemål og naturopplevelser. Likevel er det kanskje ikke mange som bor sør for Trondheim som har vært der. Overnatter du f.eks på Nordkapp, er sjansen større for at du har noen fra Tyskland eller Spania på naborommet, enn at de er fra Norge.

Scandic er markedsleder på hotell i Nord-Norge, og sammen utviklet vi en aktivitet til sosiale medier som skulle skape reiselyst blant «søringer».

Arctic Sleep of Norway from Good Morning on Vimeo.

Unikt hotellkonsept

Hvordan oppleve Finnmarks fantastiske natur med himmelen som tak - med full hotellkomfort?

Scandic er sponsor av “Arctic Race of Norway” som i 2018 var lagt til Finnmark. Derfor utviklet vi konseptet «Arctic Sleep of Norway», et unikt pop-up hotell med høy Scandic-standard, midt i den storslåtte naturen og rett ved sykkeltraseen.

Vi inviterte to par til å overvære hver sin etappe, og reiselysten viste seg å være på topp - Scandic mottok over 700 søknader. TV2 intervjuet både Scandic og et av vinnerparene og selve pop-up hotellet fikk god synlighet på andre etappe på de internasjonale TV-bildene som sendes til så mange som 190 land fordelt på 39 kringkastere – noe som betyr at det er vist til over 10 millioner mennesker.